Diverse typen reparaties in Amstenrade

Neem contact op

Op de werktafel in onze horlogerie liggen alle gereedschappen en materialen die nodig zijn om uurwerken van klokken en horloges te repareren. Ieder uurwerk is anders en daarbij horen ook verschillende onderdeeltjes, zoals radartjes, grote en kleine veertjes, stifjes en kronen. Welk type reparatie uw uurwerk of horloge ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat het in orde komt!

Reparaties en restauratie

Is uw horlogebandje versleten en bent u toe aan een nieuwe? Of doet uw horloge het niet meer vanwege een lege batterij? Wij gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw horloge weer als nieuw is. Met speciaal fijn gereedschap, waaronder tangetjes, boortjes en een vergrootglas voer ik de reparaties uit. De meeste onderdeeltjes zijn voorradig maar soms moeten onderdeeltjes besteld worden.

Schoonmaakbeurt voor uw horloge of uurwerk

Naast diverse reparatiewerkzaamheden is het ook mogelijk om uw uurwerk of horloge te laten inspecteren of een schoonmaakbeurt te geven. Zo worden oude klokken, veelal erfstukken van familie waar men aan gehecht is, bij Horlogerie Lisette grondig geïnspecteerd en eventueel schoongemaakt.

Vraag naar de mogelijkheden